Dagens middag...

Idag tenkte jeg skulle prøve å lage middagskaker med makaroni etter matprat.no sin oppskrift.
Dette tok lengere tid enn jeg trodde, og jeg tror jeg puttet litt for mye makaroni i den, men det blir spennende å smake etter Brede er ferdig med å klippe gresset.

Her kommer oppskriften (med en liten vri)

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig
  • 2 ½ ss potetmel
  • Masse krydder
  • ca. 2 dl melk (ta så mye du synes passer...)
  • 1 dl snarkokt makaroni
  • 2 dl amerikansk dypfryst grønnsaksblanding
  • Tabasco
  • 2 ss olje til steking

Slik gjør du:

1. Lag kjøttfarse: bland kjøttdeig, potetmel, salt, krydder og melk i foodprocessoren. Kjør det i 10 sekunder.
2. Kok makaroni etter anvisning på pakken og avkjøl.
3. Bland makaroni og grønnsaksblanding inn i farsen. Form kakene ved hjelp av en skje, vann og handa di. Trykk dem litt flate.
4. Brun kakene  i ca. 2 minutter på hver side. Etterstek til de er gjennomstekte på svarkere varme.

Bilder kommer etterpå

2 kommentarer

Susann

08.jul.2009 kl.19:16

Flink du er :)

tgilberg

09.jul.2009 kl.17:56

Joda, jeg prøvde, men kan ikke si at det ble så enormt vellykket.. ;)Var litt mye makaroni oppi, så det ble jo nesten bare det.. Jaggu bra makaroni er godt også! :D

Skriv en ny kommentar

hits