Frivillig før slottsfjellet, såpebobler og gårsdagens middag

Som jeg skrev igår, tror jeg, så hadde vi en nydelig pizza til middag. Jeg tror faktisk det var en av de beste jeg har laget, og det sier jo litt... Hehe.

img1260
Brede og jeg klarte iallefall å spise opp nesten hele - og det sier jo litt.

Idag har jeg jobbet som frivillig før Slottsfjellet - jobbet der det skal være Kastellnatt. Har hjulpet til med litt skruing, og litt stripsning. Frivilligarbeid går så mye fortere når det er folk man kjenner der, og både Camilla og Peter var der, og dagen fløy avgårde - med og uten rosa strips...

img1264
Her er matcho Camilla med sine arbeidshansker klar for å begynne på arbeidet....
Kul gul buss er det også i bakgrunn! Tror det kan bli ganske så tøft her egentlig - er visst mye ideer ute å går..

Ellers så satt jeg å så på Time Warp (http://dsc.discovery.com/tv/time-warp/time-warp.html) på Discovery istad, og der viste de en mann som blåste såpebobler - med røyk inni - så da måtte jeg lage såpeboblevann med zalo og vann og få Brede til å blåse litt!

Og hei hvor det gikk!

img1292
Dette var morsomt!
Generelt er det jo veldig morsomt bare å blåse såpebobler, men når det kommer røyk inni de også, da er det jo bare supert. Synd man ikke kan røyke i barnehager, for da kunne man testet det med barna også....

Men det går jo ikke ann!

Ellers gleder jeg meg veldig til slottsfjellet - og jeg gleder meg veldig til å starte å jobbe i august, selv om jeg gruer meg ganske mye også..

Skal du på slottsfjellet eller?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits