Jeg vant! :D

På fredag satt jeg i sofaen å svarte på spørsmål for å vinne billett til Slottsfjellfestivalen - enda jeg er frivillig. Tenkte at det ikke gjorde noe om jeg prøvde å vinne iallefall..

Og gjett hva jeg leste idag:


Nå er vel spenningen til å ta og føle på, selv om vinneren kanskje allerede har en viss peil på at det er henne som har vunnet. Vi har nemlig bare klippet og limt svarene direkte fra mailen hennes. Og vinneren er:

TGilberg, Stokke

T får tilsendt to festivalpass og kan dermed ta med seg en venn eller venninne på festival. Dersom hun ikke har venner, kan hun selge det ene festivalpasset på svartebørs og kjøpe seg noen venner! Hva vet vi? Alt vi vet er at vi

Gratulerer på det varmeste!

Her er linken:
http://pondus.no/Rokla/Konkurranser/Sommerkonk-uke-2-Vinnere-karet/

I og med at jeg hadde billetter fra før, gav jeg Brede en billett, også sendte jeg sms til Ina for å høre om hun kanskje ville ha en, og jeg fikk et JA tilbake! :D

Dette blir morsomt - selv om det ser ut som hverken Brede eller Ina er med på torsdagen, så skal det nok bli morsomt for det! Bestandig morsomt med fler mennesker som jeg kjenner.

Nå gleder jeg meg bare meg og mer!

Men først er det show med Schøien og Blunch i Tønsberg sammen med mamma, veninna hennes og datra hennes.. Det kan også bli morsomt. Dette kan bli en bra, men hektisk uke! Er det ikke sånn det skal være når man har fri?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits