Sommeren 2009

Oisann, ser her at det er lenge siden jeg har skrevet...

Sist gang hadde jeg altså vunnet to billetter til Slottsfjellfestivalen.. Ina og Brede ble de heldige som fikk billettene. Men hverken Brede eller Ina ble med før på fredagen, så på torsdagen hang jeg meg etter Camilla (eller, jeg vimset rundt og fant Camilla etterhvert) Møtte også på Gøril! Det var koselig - og det skal bli spennende å se bildene fra engangskameraet jeg hadde med meg!

(mer tekst under bildet)
dsci0459

Uken etter ble jeg med mamma og noen venner av hun til Koster. Det var en rask tur, og vi gjorde ikke så veldig mye der. Tok ikke engang en sykletur, men det ble endel bilder, is, burka og god middag.

(mer tekst under bildet)
img1519

Torsdag sist uke var Brede, Martin, Line, Fredrik og jeg på Metallica konsert i Spektrum, og det var fantastisk! :D Jeg elsker jo Metallica, så jeg var vel i grunn veldig med, selv om jeg "mistet" vennene mine her også... Men fant de igjen etter jeg hadde fått slåss meg frem til et plekter! ;) Hehe. Det var en underholdende kveld - tror folket i bilen likte min fantastiske synging på vei hjem også!

Dagen etter Metallica var jeg å så på Daddy With Caddy som varmet opp før Postgirobygget i Tønsberg. Må si at Postgirobygget ikke klarer å underholde meg like godt nå som de gjorde tidligere, men de prøver jo.... Daddy with caddy var bedre.. Men det kan jo ha hatt noe med at vi stod foran når de spilte. Camilla kastet til og med sokker opp på scenen ;)

(mer tekst under bildet)
img1564

Deretter reiste jeg hjem for å få med meg 13 års reunion fra barneskolen.. Og dette var også underholdende. Skulle egentlig kjøpe med meg skoledagbok slik at mine venner kunne fylle ut slik som i gamledager, men det fikk jeg ikke tak i, så jeg måtte lage egne skjemaer - som faktisk ble ganske interessante å lese natt til søndag. Hehe. Jeg lo godt.

Deretter hadde mamma og jeg planer om å reise til Stockholm med tog, men natten før vi skulle reise fant vi ut at vi heller skulle kjøre til Bergen. Vi har hatt planer lenge om å reise dit, så det var jo på tide. Underveis stoppet vi både her og der. Norge er ett flott land.. Men Østlandet er litt kjedelig - er du ikke enig?

(mer tekst under bildet)
img6524
Kjeåsen (som var på NRK)

(mer tekst under bildet)
img6595
Bergen

Har også sett på huset til min storebror og damen, og det var veldig veldig veldig veldig fint! Nå gleder jeg meg bare til babyen deres skal komme!

Nå er jeg tilbake igjen i Stokke med min nye fine bil - mangler bare en forsikring... Men det får jeg fikse etter min første dag på jobb imorgen!

2 kommentarer

Brede

11.aug.2009 kl.19:12

HALLOISOi du har litt av et liv du frøken :) Ja vi var alle veldig imponert over syngingen din, spesielt Fredrik tror jeg elsket den.Gratulerer så mye med fin rød bil! Ps: savner de hvite solbrillene mine.. :'(

tgilberg

11.aug.2009 kl.19:21

Ja, jeg har litt av et liv jeg! :D Hehe.Hehe, ja, det var vel stakkars Fredrik som ikke hadde drukket, så jeg kan forstå at han var imponert ;)Tusen takk, happy with my brand new red car! :DSolbrillene ligger i den røde saken i vinduskarmen, men de må limes eller noe da..

Skriv en ny kommentar

hits