Ukens middag

Siden det er lenge siden jeg har oppdatert, så tenkte jeg å fortelle hva vi skal spise neste uke.. Siden vi ikke har hatt penger til middag på en ukes tid, og det har blitt mye kjøttdeig uten tilbehør...

Siden vi får penger på tirsdag, så starter uken da..

  • Tirsdag blir det tacograteng. Har ikke prøvd å lage det før, men tror det går fort, og det skal bli godt med litt tomat og ost ved siden av kjøttdeigen vi har i fryseren.
  • Onsdag skal vi ha spicy pasta med grillet ørret. Kanskje ikke Brede sin favoritt, men jeg gleder meg allerede. Det hørtes veldig godt ut. I denne oppskriften er det ørret, tomater, chili, hvilløksbåt, løk, basilikum og tagliatelle. Dette kan ikke bli annet enn godt, godt og GODT!
  • Torsdag blir det kjøttkaker i brun saus, etter mammas oppskrift! Gleder meg som en liten unge!
  • Fredag blir det bondeomelett, med rester fra potetene til kjøttkakene, og med litt chili i tenker jeg. Glad i sterk mat ja! :)
  • Lørdagen blir som alltid ukens høydepunk for både Brede og meg... Da det blir Foccacia brød ved siden av sterk kylling- gryte.

Det eneste jeg føler jeg savner i denne ukens middager, er fiskeboller i hvit saus, men det får jeg heller invitere Guro på en dag, så kan guttene spise bacon og egg eller noe! Smart, Toril!

Håper dere alle har hatt en fin helg!

 

Én kommentar

Guro

14.sep.2009 kl.20:07

Veldig smart Toril ;)

jeg er med på å spise fiskeboller en dag! :)

Skriv en ny kommentar

hits