Hold på hatten...

... jeg har laget noe rosa!! Og jeg ble faktisk ganske fornøyd. Tenkte å gi den bort i gave, men det kan se ut som jeg ender opp med å ta den selv siden jeg faktisk liker den (og det er ikke ofte)

img2058
En liten rosa boks som er lukket...

img2059
... åpnet ...

img2060
... åpen fra siden ...

Guro har også kjøpt tråd for meg i Sandvika, sånn at jeg kunne prøve å lage et nytt makramearmbånd. Dette er med en annen type lås, som man kan dra i snorene på siden for å lukke. Litt vanskelig å forklare hvordan man gjør det, men det heter iallefall Lykkearmbånd med makrame.
Ser at slikt er kjempedyrt på sølvsmeden, men det koster ikke mye å lage det hjemme - og mye mer moro enn å handle etter smykker!
img2063
... Åpnet

img2064
... Lukket

Har laget i hvitt også, men bildet ble dessverre ikke noe særlig, selv om armbåndet er kjempefint i virkeligheten.

Ellers gleder jeg meg masse til helgen da jeg skal få besøk av Camilla, Ellen og Lena. Ellen har jeg ikke sett siden videregående, Lena har jeg ikke sett på fire år kanskje, mens Camilla ser jeg innimellom. Det skal bli kjempekoselig å lage litt kort og esker sammen med dere. Håper på å få litt ideer, og at dere tar med mye inspirasjon ned til Stokke!

Ha en fin lørdag! ♥

4 kommentarer

Eilen

18.okt.2009 kl.09:47

boksen ble jo skikkelig fin jo (vi er vel ca like glad i rosa begge to) !

Synd jeg ikke får kommet nå. Litt vanskelig å løsrive seg fra Leah, men håper du vil ha sån kveld flere ganger så jeg får vært med jeg også! Hadde vært kjempe koselig!!

tgilberg

18.okt.2009 kl.11:56

Hehe, ja, vi er nok veldig rosa begge to.. Hehe. Men jeg liker den veldig godt!

Ja, veldig synd du ikke får kommet. Er jo en god stund siden jeg har sett deg nå - ikke siden jeg var på Notodden og hadde tatt med meg ekstranøklene til den ene bilen, og måtte kjøre opp på hytta igjen ;) Hehe.

Men, det er lov å ta me deg Leah også altså! :D Hihi. Men en slik kveld/ dag skal vi få til senere også, bare hyggelig med besøk man ikke har sett på veldig lenge - og spesielt når man skal gjøre noe man liker!

Guro

18.okt.2009 kl.16:59

Så fin og rosa denne var da Toril :)

Fint rundt rosa ark!

tgilberg

19.okt.2009 kl.22:16

Ja, den ble jaggumeg både fin og rosa - for en gangs skyld!

Skriv en ny kommentar

hits