2009 i bilder

Ja, da har det snart gått et helt år siden jeg la ut bilder fra sist år... Tiden flyr gitt, men så mye jeg har opplevd i år er det lenge siden..

Så her kommer litt bilder fra hver måned..

Januar 2009
Det var i grunn ikke så mye som skjedde i januar, men jeg var på hytta to ganger. Ene gangen var det bare mamma og meg, men den neste gangen kom Lars og madammen opp også. Vi måkte hyttetaket, og koste oss med grillpølser på pipa!

Februar 2009
... Hawaii ...

Guro og Kim var fortsatt i Australia, men de kom hjem et par dager før jeg reiste avgårde til Hawaii.


Før jeg reiste avgårde, hadde mamma vært på fotokurs, og hun fortalte om hva hun hadde sett og lært. Jeg måtte da prøve dette - med min egen vri.. Og dette ble resultatet..


Etter mye om og men fra HVE, så fikk vi endelig reist til Hawaii for å ha vår siste praksis!


Cecilie, Trine, Vegar, Terje, Kathrine, Tine og jeg var de heldige som fikk reise, med et par lærere.
Praksisen var en annerledes opplevelse; både på godt og vondt! Vi ble godt kjent med hverandre, og ganske godt kjent med en ny kultur, både i barnehagen og i resten av samfunnet.
Hawaii dukker opp i hodet mitt støtt og stadig, men tror ikke det ville blitt det samme om jeg reiste tilbake nå.. Det blir jo ikke det samme uten den flotte gjengen med så mye forskjellige personligheter!
Tenker tilbake på alle de gode opplevelsene, personene og mine nye venner fra både Norge og Hawaii!

Mars 2009
... Hawaii og Norge ...

Jeg var på Hawaii i en måned, og syntes det var veldig deilig å komme tilbake til Norge også. Tilbake til virkeligheten, skole, arbeid og familie!


Vi feiet 89- års dag for bestefar, var koselig å se alle igjen!


Det var også øl- festival med quiz på "Huset", der jeg endelig fikk sett Martine igjen! Det var en hyggelig opplevelse, med mye grising av vann og andre saker. Camilla var også med; som en ivrig fotograf og fan av Daddy With Caddy!

April 2009
I april tok jeg enormt mye bilder av blomster, snø og andre saker, men denne turen på Slottsfjellet må vel være den beste mappa å vise frem! Camilla og jeg tok mye bilder og koste oss i søla!
Brede hadde også bursdag i april, men ble ikke feiret før i mai.

Mai 2009
... Godt å være tilbake


Natt til 1. mai ble feiret i år faktisk .. Det må vel være første gang på mange år?!
Jeg var først hos Camilla å grillet med noen venner av hun, for så å reise til Tønsberg for å se på Daddy With Caddy igjen. Det ble noen ganger i år faktisk!


1. mai var mamma, Bestefar og jeg på Mølen der mamma og jeg tok masse bilder, mens bestefar satt å tittet utover havet. En veldig fin dag, med fint vær og litt vind!


Mølen


Brede ble 27 år gammel, og vi hadde bursdagskalas med gode venner som likte Kaptein Sabeltann veldig godt! Det var en fantastisk morsom kveld, og tiden gikk altfor fort!


Susanne og jeg var en tur i Tønsberg for å ta en eller to.. Vi møtte også på Tommy og Inger Lene! En hyggelig kveld med mye rare mennesker å se på!


Jeg var også å så på Attic dansere i Drammens teater - som alle andre år! Det var en kjempe forestilling!
Mektig imponert over hvor flinke folk er til å kontrollere kroppen sin, og bevege seg på måter som min kropp aldri kunne klart!

Juni 2009
... en varm måned

Camilla og jeg var en tur i Åsgårdstrand i pinsehelgen og det var varmt, varmt, varmt! Vi burde virkelig ha tatt med oss badetøy!


Blomsteroppsats jeg lagde før bursdagen min! Ble ganske fornøyd - det var jo mitt første forsøk noen gang!


Jeg ble 25 år gammel, og fikk besøk av mange fine folk! Det var barnebursdag, og jeg hadde laget gele (med og uten sprit) og muffins! Fikk kort med prinsesser på, og penger i konvolutt. Det er jo slik barnebursdager skal være?!


Muffinsen!! Mmmmmm! Den gikk unna!


Meg med noen av mine gjester...


Guro syntes det var så fint med paraplyer, så hun pyntet like godt seg selv med de!


Tommy tok på plaster - for det har man også på barnebursdager!


Vi var også på hyttetur på Fyresdal.. Her representert med Guro, Brede og bakhodet til Kim!
Guro og jeg ble våte på beina, mens guttene satt trygt i båten.. Lurer på hvordan det gikk til..


Fanny hadde et morsomt utdrikningslag der hun fikk bruke mange fine kostymer! Må si jeg lo godt innimellom! :D

Juli 2009
...  Det skjedde noe hver dag!


Knut hadde bursdag, og vi (Susanne, Chris, Brede og jeg) kom ned for å feire med både dans og sang! "I'll do you like a truck" ble vel sunget et par ganger om jeg ikke husker feil...


Fanny og Espen ble også gift den dagen, så Anne Lise, Guro og jeg var i kirken for å se på det supervakre paret!


Mamma og jeg var på Tønsberg Tønne for å bade litt.. Eller sole oss.. Og det fikk vi gjort!


Koster var jeg også på, sammen med mamma og noen av vennene hennes. Det var en fin tur, men det kunne vært litt varmere i været.. Men jeg fikk badet, så da er vel alt greit?


Også i juli var jeg å hørt på Daddy With Caddy. Denne gangen var de oppvarmingsband for Postgirobygget. Av det jeg husker, så var DWC mye mer gøy enn PGB, men vi sto nok litt feil til i forhold til konserten til Postgirobygget.. Jaja, moro var det lell!


Camilla og jeg var frivillige før slottsfjellfestivalen, slik at vi kunne komme oss inn gratis, og det var en god løsning! Jeg vant jo også to billetter i Pondus; så Ina og Brede fikk en billett hver. Og det var supert at de ville være med meg!!!! :D


Heidi, Camilla og meg på slottsfjellfestivalen! Vi er i litt forskjellig humør her, Heidi synger, Camilla smiler (?) og jeg depper. Hehehe.


Tven vår var på reprasjon, så alt vi hadde å tilby til gjestene våre Daniel og Ina var denne pc- skjermen her.. Men den ble flittig brukt både dag og natt! Vi kastet søppel som ingen har kastet søppel før!

Festivalen var herlig!! Sol, regn, søle, øl, vin, toalettkø, gode venner, barbeint, herlig!!! Ville ikke byttet det for noe!! Gjett om det skal repeteres!

August 2009
... Enormt mye som skjedde ...


En av de første dagene i August var det 13års reunion fra barneskolen på Skutebrygga i Drammen. Det var kjempekoselig å se igjen mennesker. Noen drakk, andre spiste, men jeg tror vi alle koste oss!


Et par dager senere reiste mamma og jeg til Bergen. Jeg kan virkelig ikke forstå hva bergenserne klager over.. Det kom kanskje 2 regndråper når vi var der, men på østlandet hadde det regnet hele tiden!


Vi kjørte også innom et sted som har vært med på NRK serien "Der Ingen Skulle Tru At Nokon Kunne Bu..." og for et fantastisk sted! Husker ikke hva det heter nå, men kanskje du vet?


En sommerfugl i hagen til mamma!


Camilla og jeg var også selvfølgelig på fototur - jeg liker turene våre! Vi kjørte rundt i Sandefjord; man skulle ikke trodd jeg hadde bodd her nede noen år nå... Kjøre seg bort?! Nei, har du hørt på maken! Men vi fikk iallefall sett en hai på himmelen. Det er jo ikke mange som får gjort!


Kiki, Trine, mamma, jeg og disse tre søte barna var også på hyttetur! Vi spiste masse blåblær (blåbær)og koste oss med taco! Det var en veldig fin tur, og jeg gleder meg til å gjøre det igjen.

September 2009
måneden da det ikke skjedde så mye som ellers...


Kim feiret bursdag hjemme hos Guro og Kim... Denne gangen var det nakenstamping for gutta, og kjærestebytte for andre.. Hehe. \Silje og Jørgen hang sammen som erteris og Mari og Petter Andre satt i andre enden som Tuppen og Lillemor..


Brede og jeg var også på Lifjell... På hytta! En koselig tur som alltid, enda Brede mener jeg er litt sinna når jeg er der.. Denne gangen var det vel fordi jeg ikke hadde mer batteri på kameraet mitt....?

Oktober 2009
... ble jeg tante til det vakreste nurket!!!


Og jeg var i Bournemouth for å ta bilder og hilse på gamle kjente! Og gjett om det var koselig!!!!
Her er jeg med Beccy på The Bell (som ikke heter The Bell mer...)


Her er Matt og Beccy.. På "The Bell"..


Jeg traff også Gary - en jeg har snakket med i haugevis av år, men aldri har møtt.
Han har en stor facinasjon for Norge, og jeg har en stor facinasjon for England! Var virkelig hyggelig å møte han og vennene hans i Christchurch. Må gjøre det igjen sometime!


Camilla og jeg var visst på tur denne måneden også, men denne gangen var vi bare i Melsomvik. Og det var morsomt å ta bilder, og prøve slenghuska!


Hvor er Camilla?


Guro feiret bursdag hjemme hos oss, samtidig som vi hadde Halloweenfest.
Guro var pusekatt (som man kan se) og Kim var The Crow.
En koselig fest, men det var ikke så mye liv som det pleier å være hjemme hos oss..


Her er Brede, Martin og Line på den samme festen! Stakkars Martin og Line... Jeg jagde de nesten ut på slutten med de grusomt dårlige sangene som gikk om og om igjen! Hehe.


Brede foran huset vårt i mørket.


En liten møll som satt fast i spindelvev. Det var nok av de på høsten i år..

November
... stille og rolig...

Det var egentlig ingenting som skjedde i det heletatt. Jeg var mye syk... Men jeg var endel på besøk hos "Nurket" og foreldrene flere ganger. Det var også julebord med Skilt Design.. Vi var å så på hesteløp på Drammen Travbane.. Og jeg gav mannen som kjørte hesten en premie..

Desember
... jula...


Blid vert nr. 1...
Vi var på pepperkakepynting hos Mari og Jørgen.. Eller, nesten iallefall.
Det var ikke hjemme hos de, og det var ikke noe pepperkakepynting der... Men det var biljardbord, langbord og mat... Og det er jo vel så bra. Det var også gravide damer der, og tskjorter med skrift..


Blid vert nr. 2


Julaften ble feiret hos pappa, med meg, broren min, mamma og pappa. Det må vel være førte gang på år og dag?
Det var en koselig julaften med god ribbe, sprø svor, vanlige poteter og mye julegaver! Akuratt som jeg hadde håpet på!


Også var jeg jo å hilse på Nurket enda en gang..

Det har sikkert skjedd flere ting også, men tenkte å ikke bruke opp all plassen på hva som har skjedd i år.. Men som dere kan se, så har det skjedd riktig så mye.
Tenk, har blitt tante en gang, og snart blir jeg det igjen! FABELAKTIG! Blir vel Nurket 1 og Nurket 2 etterhvert! Hihi!

Håper alle har hatt et fint år! Jeg gleder meg til å feire nyttårsaften hos Guro og Kim med mange hyggelige venner og bekjente!

Tjoho, ses i 2010

5 kommentarer

tgilberg

30.des.2009 kl.11:11

Jeg må bare skrive inn de hyggelige kommentarene jeg har fått av folk og fe. På mail og på facebook...

Martine sa: Så fine bilder:-) takk for et hyggelig år.

Guro sa: Så fint det var, ble litt rørt jeg..

Pappa sa: Fantastisk, artig, takk for titten

Pappan din er imponert og stolt av dattern sin.

Brede

30.des.2009 kl.13:18

Mange kjekke bilder av mange kjekke folk. Inkludert den kjekkeste av dem alle nemmelig meg.

Hihihiihihihih

Takk for et flott år jenta mi :) ser fram til de neste!

tgilberg

30.des.2009 kl.16:00

Ja, den kjekkeste av de alle må være deg, Bredemann! :D

Jeg takker også for et flott år, og gleder meg til det neste.

Håper det skjer like mye da! Hehe.

Mari

07.jan.2010 kl.21:29

Hei kjære Toril :)

Dette var en utrolig søt og spennende måte å minnes året på :) Takk for alle opplevelser i 2009, vet vi kan gjøre 2010 enda bedre :) !

(kommentaren min skulle vel ha noe å gjøre med at du og brede var så enige i at han var den kjekkeste..! vil nå si dere kniver om andreplassen begge to ;) jørgen er fortsatt kjekkest;) )

vi snakkes vel snart!

GodKlem fra meg!

tgilberg

07.jan.2010 kl.22:23

Haha, Mari!

Ja, jeg liker å tenke på året som gikk med bilder. Har så mange mapper på maskinen min, og jeg liker å vise de frem! Hehe.

Ja, vi klarer å gjøre 2010 enda bedre! Nå er det jo så mange små på vei også, så det blir jo litt nye opplevelser med det også! :)

Hehe. Jeg er jo ikke kjekk. Jeg er søt og vakker. Det er du også. Vi er ikke på den lista over de kjekkeste.

Brede er på førsteplassen over de kjekkeste altså.. Så kan jeg vel si at det er greit at Jørgen er på andreplass.. Hehe.

Skriv en ny kommentar

hits