Hus...

Idag var Brede og jeg på møte med Mesterhusmannen, og jeg er egentlig litt usikker på hva som skjedde. Hehe. Men iallefall så hadde han noen ideer på hvordan trapper og dører å sånn som vi burde ha.. Hehe.

Og her kommer noe av det:

Trapp:
http://www.trapperingen.no/index.php?page_id=29
Den som heter Chili.. Bare at det ikke er hel plate (under) Den er åpen.. Sånn at man kan titte igjennom... Ikke så lett å forklare, men det er sånn "vanlig" trapp.. Oh, jeg er god på ord!

Innedøren finner jeg ikke bilde av...Men den er veldig lik denne: http://www.byggevare.no/images/contur_innerdoer_hvit_tett_1_speil_-2023238892_0_Big.jpg

Ytterdør: http://byggern.vitaminw.no/kunde/byggern/Filvedlegg/1/Dorer%20og%20Vinduer/Dorer/Diplomat/diplomat_ytterdorer.pdf på side TOLV... Men jeg har mer lyst på den som heter IDA på side 15.... Og Brede var igrunn enig i det.. Så da får vi se hva som skjer.

Kjøkkenet er fra http://www.sigdal.com/ og heter Scala.. Men jeg finner ikke bilde som ligner på det vi fikk tilbud på. Men det er iallefall hvitt, og ikke særlig spenstig. Vi vurderer å gå for et IKEA kjøkken - det er jo mye fint der også, og penger å spare.

Badet var fra Element, men det synes vi ikke var noe særlig. Vi har nok endel planleging igjen å gjøre.

Vi må jo også komme oss til banken en dag, smile pent, og krysse både fingre og tær om at vi får lån. Det er jo ikke bare bare i disse tider for slike unge mennesker som oss..

Hva synes du om våre små planer?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits